Gratis bezorging voor bewoners van de Pijp!

Gratis bezorging voor bewoners van de Pijp!

Goed nieuws voor iedereen die in de Amsterdamse Pijp woont! Vanaf heden bezorgen wij gratis op de postcodes 1072,1073 en 1074. Mocht je een wijntje willen uitproberen, maar geen zin hebben om door de kou te gaan... dan komen wij gewoon naar jou!

Hoe gaat dat in zijn werk?

Als je een bestelling doet, vul je jouw adres in. Mocht jouw postcode beginnen met 1072, 1073 of 1074, dan staat er een optie bij die 'Local Delivery' heet onder 'Bezorging'. Kies hiervoor om de bestelling gratis bezorgd te krijgen. Meestal zal jouw bestelling binnen 24 uur bezorgd zijn, maar houd er rekening mee dat door drukte of andere omstandigheden het langer kan duren voor je jouw pakketje in huis hebt. NB: als je een voorkeur hebt voor een tijdstip en datum van bezorging, zet dit dan in de notities van jouw bestelling. Dan kunnen we daar zoveel mogelijk rekening mee houden. 

 

Wat als ik niet thuis ben? 

Mocht je een grote bestelling hebben geplaatst, dan zullen we altijd jouw bestelling inpakken met namen erop. Mocht je net niet thuis zijn als we langskomen, dan vragen we meestal de buren om het pakketje aan te nemen. We sturen je dan een mailtje met het bericht waar we jouw pakketje hebben afgeleverd. Mocht je daarom absoluut niet willen dat jouw pakketje bij de buren beland, zet dan in de notities van jouw bestelling in hoofdletters "NIET BIJ DE BUREN BEZORGEN". Dan weten we zeker dat dat niet de bedoeling is. 

Indien je een kleine bestelling hebt (bijv. één fles), dan zullen we het op een ander tijdstip weer proberen (of van tevoren even bellen/mailen om te kijken of het schikt). 

 

 

Terug naar blog