Kerstdagen en Oud & Nieuw

Kerstdagen en Oud & Nieuw

Het is december en de feestdagen komen er weer aan. Allereerst excuses aan iedereen die onze blog had gemist over de afwezigheid in November, deze stond per ongeluk onder de verkeerde header (Alles over Dessertwijn). Voor iedereen die een mooi cadeau zoekt voor de feestdagen, staan wij weer klaar om te helpen. Mocht je een dessert maken voor de kerst en je wilt wat hulp met het uitzoeken van een wijn: bel me! Ik zal je graag door de opties nemen en met je meedenken. 

Wat betreft de voorraden, zijn deze voor sommige producten erg laag. Als je een fles ziet, die is uitverkocht - de meeste flessen worden in de komende twee weken weer aangevuld. 

Zelf ben ik Eerste Kerstdag afwezig om Kerst met mijn familie te vieren. Tweede Kerstdag zijn wij beschikbaar voor het afhalen van flessen tot 18:00 uur. Tussen Kerst en Oud en Nieuw zijn wij uiteraard weer bereikbaar voor pakketjes en afhalen. 

 

TIP: Stuur een kaartje mee met een persoonlijke boodschap. Als je een kaartje mee besteld met jouw bestelling, kan je in de notities van jouw bestelling een boodschap meegeven. De boodschap zal ik op het kaartje schrijven en namens jou ondertekenen. Op deze manier kan je makkelijk cadeautjes sturen met een persoonlijke bericht. 

 

Terug naar blog