Niews: Van 8 Augustus t/m 9 September zijn wij er niet!

Niews: Van 8 Augustus t/m 9 September zijn wij er niet!

Lieve vrienden,

deze zomer krijg ik de unieke kans om naar Azie te reizen voor een aantal weken. Vandaar dat wij vanaf 8 Augustus tot en met 9 September er niet zijn! Daarom kan ik in deze periode geen orders versturen. 

 

Wat gebeurd er als je toch een order plaatst?

Mocht je toch een order plaatsen in deze periode, dan zal er het volgende gebeuren. Ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om te vragen of je deze blogpost hebt gelezen en op de hoogte bent van mijn afwezigheid. Daarbij zal ik je vragen of je jouw order wilt annuleren en je geld terug wilt. Je kan er dan ook voor kiezen om de order alsnog te laten doorgaan, maar te wachten op 10 september. 

Op 10 september zal ik alle orders versturen en klaarzetten voor pick-up. Let erop dat verzonden pakketjes over het weekend meestal pas op dinsdag worden bezorgd.   

Iets om op te letten:
Stel dat je een bestelling hebt geplaatst zonder een email-adres op te geven. Dan kan het zo zijn dat je een sms-je krijgt die je niet herkent. Mail altijd naar info@dessertwijnen.com als je denkt dat je een foutje hebt gemaakt met de bestelling of als je specifieke wensen hebt. 

Ik ga mijn best doen om iedereen zo snel mogelijk te woord te staan tijdens mijn reis, maar let erop dat dit (met het tijdsverschil) nog altijd moeilijk is. 

 

Terug naar blog